Die wedstryd was vir die Asiatiese Kampioenliga-tweede rondwedstryd tussen Al Nassr en Al Rayyan, wat Ronaldo en Otávio se klub met 2-1 gewen het.

Die wedstryd het laat Maandagmiddag op die Al Nassr-stadion plaasgevind. Na hul ewekking met Al Shorta, wat Luís Castro sy werk gekos het, was dit hul eerste oorwinning in die

kompetisie.

In die eerste helfte het Al Nassr verskeie geleenthede gehad om die leiding te neem en die wedstryd teen André Amaro, 'n voormalige speler vir Vitória de Guimarães uit Portugal, te oorheers.

pic.twitter.com/ZykNruttVM — TC (@totalcristiano) 30 September 2024

Die opvallendste hiervan behoort aan Cristiano Ronaldo, wat almal verstom het deur die doel met 'n kop van die rand van die boks te mis. Sadio Mané het egter daarin geslaag om tydens die stoptyd te teël.

Ronaldo het in die 49ste minuut ná die eerste doel gespeel, maar dit is ontken. Nadat hy 'n bal van Ghareeb ontvang het, het Cristiano later in die 76ste minuut met 'n eerste keer linkervoetskoot ges

peel.

In laasgenoemde oomblikke van die wedstryd het die Brasiliaanse Roger Guedes selfs die telling in die 87ste minuut tot 2-1 gesny.

Al Nassr het nou vier punte en is voorlopig in die derde plek in die Champions League se Oos-groep. Hulle volgende wedstryd in die kompetisie is in Iran, teen Esteghlal