Volgens Sapo News finishte de Portugese coureur, die vanaf de 19e positie startte, de 10 ronden op 15,058 seconden van de winnaar, Alex Márquez, die zijn landgenoot Jorge Martin (Ducati) achter zich liet op de tweede plaats, op 1,589 seconden. De Italiaan Francesco Bagnaia (Ducati) werd derde op 3,034 seconden.

Op deze manier heroverde Jorge Martin twee punten op de leider in het kampioenschap, 'Pecco' Bagnaia, die 396 punten heeft en daarmee 11 punten achter staat op de eerste plaats.

Miguel Oliveira had een slechte start en eindigde de eerste ronde als 21e, nadat hij twee posities had ingeleverd ten opzichte van zijn startplaats. De Portugese coureur herstelde zich gedurende de 10 ronden en eindigde de sprintrace als 18e.